Påske

  Alt du trenger til påsken

  Oppdag mer

  Skapa påskstämning med påskinredning, påskpynt och dekorationer

  Vill du skapa en härlig påskstämning i ditt hem hittar du ett stort utbud av inredningsdetaljer, påskpynt, dekorationer och annan inredning som dukar och ljusstakar hos Indiska. Vi har något för alla stilar när du vill inreda och pynta ditt hem inför påsken. Låt fönstren prydas av vackra dekorationer, pynta påskriset med unika dekorationer och duka påskbordet med fina dukar, ljusstakar, äggkoppar, glas och porslin.

  Påskägg som present eller inredningsdetalj

  Överraska någon med en påskpresent eller ett påskägg! Skicka ett fint påskägg till någon eller ta med som en gå-bort present på påskfesten. Våra vackra ägg passar lika bra att pynta med som fina inredningsdetaljer. Se vårt utbud av vackra och unika påskägg som inredningsdetaljer och att fylla med godis eller något annat överraskande.

  Köp allt för påsken online hos Indiska

  Kom i rätt stämning inför påskfirandet och köp hem allt du behöver för påsken hos Indiska. Vi har både inredningsdetaljer, dekorationer, textilier, porslin, äggkoppar och påskägg för en härlig påskstämning. Köp allt för påsken enkelt och bekvämt online på indiska.com med snabb leverans för en mysig påsk. Hos oss hittar du alltid ett brett utbud med hållbara produkter som håller en hög kvalitet med 80% naturmaterial till bra pris.
  Gratis levering over 499 SEK- Kjøp nå, betal senere med Klarna
  Lagt til i handlekurven!
  Legg til 0,00 kr mer for å kvalifisere for gratis frakt!
  Gå til utsjekking
  • Du kan også like
  Retningslinjer for informasjonskapsler
  Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din opplevelse av nettstedet. Ved å samhandle med nettstedet vårt, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Finn ut mer
  Velkommen!

  Logg inn for å se detaljene dine og motta medlemsfordeler.

  Informasjon om medlemskapetEr du allerede medlem i en av våre butikker?Vil du bare ha nyhetsbrev?